САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Confluence - VRIZE Планирање развоја пословања за 2022

VRIZE је спреман да подстакне свој раст успешним завршетком свог првог састанка пословног планирања – „Confluence – 2022“. Конференција богата догађајима одржана је 15., 16. и 17. марта у ''ITC Gardenia'' у Бангалору у Индији. Како организација повећава своје глобално присуство (у САД, Канади и Индији) са радном снагом од 250 брендова, конференција је инспирисала тим да се фокусира на ширу слику и буде саставни део овог раста. Чланови тима су се такмичили у страственим наступима. Конференција је ојачала дијалог и дискусије и помогла тиму да дефинише VRIZE по којима би нас наши инвеститори, купци и потенцијални таленти познавали.

Догађај је одао почаст почетницима и прославио успех/достигнућа у последње две године, постављајући темпо за фискалну 2022-23. Донето је неколико стратешких одлука како би се осигурало да је VRIZE тим фокусиран на унапређење свог портфеља дигиталног и инжењеринга података приступом усредсређеним на производе. Догађај је завршен са високим моралом да редефинише свет дигиталног инжењеринга за наше садашње и потенцијалне клијенте.

О компанији

VRIZE, који је 2020. године основао пасионирани тим стручњака за дигитални инжењеринг, сада је израстао у компанију од 250 и више искусних професионалаца који непрестано теже постизању изузетних резултата. У мисији да створи искуство дигиталног инжењеринга „без трења“ за своје клијенте, компанија нуди низ услуга које укључују интелигентно трговање, напредну аналитику и вештачку интелигенцију.

ВРИЗЕ тренутно послује на тржиштима Северне Америке и Европе, са центрима за испоруку у Даласу, Торонту и Бенгалуру (Бангалор), а планира да отвори центар за испоруку у Европи 2022. године.

Контакт

Babuji Abraham, Извршни директор Технике (Chief Technology Officer)

VRIZE Inc.

Email: babuji@vrize.com

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

Да бисте сазнали више, посетите einnews

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД