САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

VRIZE проширује географско присуство са канцеларијом у Торонту

VRIZE са задовољством отвара своју најновију канцеларију у Торонту у Онтарију и обележава улазак на канадско тржиште. VRIZE Торонто ће бити његов центар за вештачку интелигенцију и науку о подацима.

Maloy Roy, Генерални директор VRIZE, каже: „Одабир Онтарија био је једноставанза нас. Дом изузетно талентоване радне снаге, јаких технолошких институција,сјајних прича о успеху предузетништва и успешне стартап сцене. Желимо дапружимо прилику обећавајућим и амбициозним талентима из Торонта и да им дамоплатформу за креирање AI решења.''

"Торонто нам даје екосистем да покренемо нашу праксу у области вештачке интелигенције и науке о подацима. Таленат, инфраструктура и индустрија нам дају разне случајеве за решавање. Радујем се што ћу радити са најновијим тимом - да их менторишем и учим од њих", рекао је Pratyush Patodia, менаџер управљања подацима (Head - Data Science Practice) у VRIZE-у.

VRIZE ће у наредним месецима запошљавати за послове инжењеринг података, вештачку интелигенцију и науку о подацима. Овај тим ће употпунити растућу мрежу развојних центара у САД, Европи и Азији. VRIZE се радује што ће прославити и поделити свој успех са својим клијентима, партнерима, инвеститорима, а посебно са својим невероватним колегама који су сви тако узбуђени и поносни што су део ове приче.

О компанији

VRIZE, који је 2020. године основао страствени тим стручњака за дигитални инжењеринг, сада је израстао у компанију од 200 или више искусних професионалаца који константно теже постизању изузетних резултата. У мисији да створи искуство дигиталног инжењеринга „без трења“ за своје клијенте, компанија нуди низ услуга које такође укључују напредну аналитику и вештачку интелигенцију.

VRIZE тренутно послује на тржиштима Северне Америке и Европе, са центрима за испоруку у Даласу, Торонту и Бенгалуру (Бангалор), са плановима за отварање центра за испоруку у Европи.

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

Контакт

Manish Chandrakar

Извршни директор Продаје (Chief Revenue Officer)

VRIZE Inc.

Email: manish@vrize.com

Web: https://www.vrize.com

Да бисте сазнали више посетите, bloomberg.com, nasdaq.com

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД