САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

VRIZE - Одлично место за рад – Сертификат

VRIZE-ова посвећеност развоју културекоја је вођена сврхом и која је ојачана узајамним поверењем је препозната  и овенчана Great Place to Work® сертификатом.

VRIZE -и су живели у складу са нашим вредностима подржавајући једни друге идоносећи значајне промене у години неупоредивих промена и неизвесности. Захваљујући напорима,сада смо на листи организација са сертификатом о одличном месту за рад уИндији. Оцена овенчана Great Place to Work® се сматра „златним стандардом“ у процени културе радногместа и ниједан жири или појединац не може утицати на резултате процене. VRIZE је заслужио ово признање на основу ригорозне процене којује независно спровео Great Place to Work® Институт Индија.

Током пандемије, VRIZE је унапредио бројне погодности за подршку својим људима,укључујући флексибилно радно време, виртуелне догађаје/програме ангажовања,културу континуираног учења, признавање, добробит запослених, опције рада надаљину и још много тога. Заступљеност на овој листи одражава напоре VRIZE -а да осигура да наша компанија остане одлично место за рад и послодавац поизбору за све VRIZE -ре.

Говорећи том приликом,Yashika Thimmaiah, CHRO, VRIZE говори:

„Овде смо да направиморазлику за наше запослене. Веома је важно да их слушамо и учимо, укључимо их у доношење одлука какобисмо изградили и одржали позитивну културу рада. У VRIZE -у настојимо да инспиришемо, напредујемо,иновирамо и поносимо се изградњом света дигиталног инжењеринга  без трења”.

„Менаџмент компанијеVRIZE улаже напор како би осигурао да сваки запослени заслужује најбоље одиндустрије, а овај сертификат је признање за наше вредности, радну културу инашу заједничку визију. Сигурна сам да улажемо више енергије и пажње; моћи ћемо да то додатно проширимо у годинама коједолазе”, додала је она.

VRIZE ће наставити да промовише разнолико, сврсисходно вођеноокружење за запослене које омогућава беспрекорну размену идеја и најбољихпракси. И наставити да уложе  напор да VRIZEучини још бољим јачањем међусобног поверења међу свим заинтересованим странама.

VRIZE ћедаље улагати у развој иницијатива које имају за циљ неговање окружења у којемљуди из свих средина имају подршку у постизању изврсности.

О Great Place to Work®

Great Place to Work® јеглобални ауторитет за културу радног места. Од 1992. године испитали су више од 100 милионазапослених широм света и користили те дубоке увиде да дефинишу шта чини одличнорадно место: поверење. Њихова платформа за анкетирање запослених омогућава лидерима повратнеинформације, извештавање у реалном времену и увиде који су им потребни задоношење стратешких одлука о људима. Институт служи предузећима, непрофитним и владинимагенцијама у више од 60 земаља и спроводи пионирска истраживања окарактеристикама одличних радних места више од три деценије.

У Индији, институт  сарађује са више од 1100 организација годишњеу преко 22 индустрије како би им помогао да изграде културе високог поверења ивисоких перформанси дизајниране да испоруче одрживе пословне резултате. Стотине извршнихдиректора и CXO из Индија Инц. део су заједнице великих места која је посвећенавизији да Индију учини одличним местом за рад ЗА СВЕТ.

Истраживање Институтапоказује да одлична радна места карактерише одлично вођство, доследно искуствозапослених и одрживи финансијски учинак. Ове организације могу да пруже доследно искуство свимсвојим запосленима, без обзира на њихову улогу, пол, стаж или ниво. Њихови лидери верују увизију стварања и одржавања одличног места за рад ЗА СВЕ, а узори су лидери „ЗАСВЕ“.

О VRIZE -у

Основан 2020. године одстране страственог тима стручњака за дигитални инжењеринг, VRIZE је прерастао укомпанију од више од 280 запослених. Тим је скуп искусних професионалаца који теже изванреднимрезултатима. Са мисијом да створи искуство дигиталног инжењеринга без трења за својеклијенте, компанија нуди низ услуга укључујући инжењеринг платформе, напреднуаналитику и вештачку интелигенцију.

Тренутно, VRIZE има партнерства саклијентима широм САД, Канаде, Европе и Индије са оперативним центрима заиспоруку у Даласу, Торонту и Бенгалуру (Бангалор) и Београду са више европскихканцеларија ускоро. За више информација о нашој организацији посетите www.vrize.com .

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

Контакт

Babuji Abraham, Chief TechnologyOfficer

VRIZE Inc.

Email: babuji@vrize.com

Да сазнате више,посетите einnews

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД