САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Најављујемо покретање VRIZE-а, стварајући свет дигиталног инжењеринга без трења

У својој мисији да клијентима пружи конкурентску предност, VRIZE пружа најновија и најефикаснија решења за дигиталну трансформацију.

Тампа, ФЛОРИДА, Сједињене Америчке Државе, 25. фебруар 2021. / EINPresswire.com / -- VRIZE са задовољством најављује покретање своје нове платформе дизајниране да помогне предузећима да напредују у дигиталном свету након пандемије. VRIZE-ов тим од 80 инжењера ради са клијентима у областима искуства, аналитике и хибридног облака.

„Узбуђени смо што коначно можемо да објавимо наше званично лансирање“, каже Генерални директор Maloy Roy. „Напорно смо радили да дођемо до ове тачке, а посебно сам поносан на наш невероватно талентован тим. Наш циљ је да створимо дигиталну машинерију."

Maloy додаје да је инжењерски приступ VRIZE-а да поједностави ствари у технолошком простору и понуди искуство управљања дигиталном технологијом без трења.

VRIZE нуди следеће специјализоване услуге:

Дигитални инжењеринг

Уз развој апликација са ниским кодом, интеграцију вештачке интелигенције и оркестрацију апликација, VRIZE има могућност да конструише решења како би предузећа била на врхунцу.

Напредна аналитика

VRIZE тим може помоћи клијентима да пређу на пословне процесе засноване на подацима који доносе дубоку анализу, управљање и управљање квалитетом података у све што раде.

Вештачка интелигенција.

Неупоредива стручност у AI инжењерингу омогућава клијентима да рано схвате вредност својих инвестиција.

За више информација о VRIZE посетите www.vrize.com.

О VRIZE-у

Основан 2020. године од стране страственог тима стручњака за дигитално инжењерство, VRIZE је сада израстао у компанију од 80 искусних професионалаца који непрестано теже да постигну изузетне резултате. Са задатком да створи искуство дигиталног инжењеринга без трења за своје клијенте, компанија нуди низ услуга које укључују: дигитални инжењеринг, напредну аналитику и вештачку интелигенцију.

Контакт

Manish Chandrakar

Извршни директор Продаје (Chief Revenue Officer)

VRIZE Inc.

Email: manish@vrize.com

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

Да бисте сазнали више, посетите einnews

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД