САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

VRIZE повећава своје глобално присуство са канцеларијом у Београду у Србији

VRIZE са задовољством најављује отварање свог првог европског центра за развој, стратешки лоцираног у срцу прелепог Београда у Србији.

Не само да је Београд богат историјом, јер је један од најстаријих континуирано насељених градова на свету са једном од најзначајнијих праисторијских култура у Европи, већ, захваљујући наставном плану и програму за инжењерство и информатику који се учи у школама у најранијој доби такође поседује високо цењену, квалификовану и импресивну базу ИТ талената. Веома смо узбуђени што радимо са тако талентованом заједницом, док истовремено ширимо своје глобално присуство у земљи као што је Србија, што је кључно достигнуће за VRIZE које ће помоћи да остваримо наше амбиције да растемо и додатно ојачамо наш бренд, нешто што би се могло постићи само са посвећеним и јасним фокусом на изградњи јаке културе кроз наше људе, идеје и методе за пружање изузетног и светског искуства.

 

О компанији

VRIZE је основан 2020. године од стране страственог тима стручњака за дигитални инжењеринг, и постао је компанија са више од 300 запослених. Тим је скуп искусних професионалаца који настоје да постигну изузетне резултате. Са мисијом да створи искуство дигиталног инжењеринга без бриге за своје клијенте, компанија нуди низ услуга, укључујући инжењеринг платформе, напредну аналитику и вештачку интелигенцију.

Тренутно VRIZE има партнерства са клијентима широм САД, Канаде, Европе и Индије, а оперативни центри за испоруку су у Даласу, Торонту и Бенгалуру (Бангалор), као и у Београду, а ускоро и још европских канцеларија.

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

 

Контакт

Babuji Abraham, Извршни директор Технике (Chief Technology Officer)

VRIZE Inc.

Email: babuji@vrize.com

Да бисте сазнали више, посетите einnews

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД