Инжењеринг података

Настављајући аналогију „подаци су нова нафта“, наш тим за инжењеринг података обезбеђује да се ваши подаци генеришу у потпуности и тачно кроз оптимално разматрање, дизајн, инструментацију и калибрацију. Многим организацијама које стварају инфраструктуру за креирање и коришћење података или мигрирају са старих система, ово може изгледати као застрашујућа вежба.

Наш тим за инжењеринг података може помоћи у генерисању података и омогућити повећање пословне вредности за новије организације. За зрелије платформе података, можемо помоћи у управљању и оптимизацији постојећих података и подешавања како бисмо обезбедили да генерисање и проток података буде са што мање губитака.

  • Дизајн архитектуре – Наше искусне архитекте података и архитекте облака радиће са вашим пословним и технолошким тимовима да дизајнирају архитектуру која може помоћи у покретању креирања и протока података у целој организацији и откључати дубљу вредност
  • Подешавање инфраструктуре облака – Са инжењерима који су добро упознати са Azure, AWS, GCP облак платформама, наш тим ће помоћи у имплементацији архитектонског дизајна и подешавања инфраструктуре облака која ће одржавати пословне процесе да функционишу беспрекорно.
  • Одабир добављача – Наше заједничко искуство и партнерства са водећим, као и са новим технологијама помоћи ће вам да одаберете праве добављаче за програме трансформације и постепене промене.
  • Рефакторисање архитектуре и оптимизација облака – Наши искусни архитекти података и облака ће радити са вашим пословним и технолошким тимовима на рефакторисању и оптимизацији ваше постојеће архитектуре, укључујући велике, сложене локалне миграције у облак
  • Data Lakehouse – Са великим искуством у дизајнирању и развоју моћних и скалабилних база података у различитим доступним технологијама, наш тим инжењера ће креирати ETL канале који ће омогућити вашим пословним аналитичарима да увиде велику вредност која ће вам помоћи да останете конкурентни на тржишту.
  • Визуализација – Да ли вам је потребна пословна вредност брзо и без муке? Наш тим пословних аналитичара и научника за податке помоћи ће да се имплементирају најпроницљивије визуализације кроз низ алата и технологија.

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД