Увид у податке

Научници за податке у нашем тиму су у стању да разумеју пословне процесе и проблеме кроз радионице са заинтересованим странама и прикупе информације у циљу формулисања најједноставнијих, најефикаснијих верзија за проблем који треба решити.

Са својим снажним академским и професионалним искуством у дизајнирању и развоју решења за машинско учење и дубоко учење за решавање наведених исказа проблема, они брзо идентификују скуп одговарајућих модела који одговарају подацима. Репрезентативни скуп модела на којима је радио наш тим за увид у податке је следећи (оса са лева надесно означава лакоћу имплементације, оса од врха до дна означава практичност коришћења).

Поред тога, наша понуда услуга се не завршава моделом. Уз помоћ наших машинских инжењера, постараћемо се да модели не скупљају виртуелну прашину у виртуелном углу. Уместо тога, помажемо у имплементацији ових модела као модуларних, робустних и модерираних микросервиса изграђених коришћењем лагане технологије отвореног кода. И од модела до услуге, користимо најновије CI / CD алате и филозофију како бисмо осигурали поновљивост и брже време када је потребно ажурирати моделе.

Коначно, да бисмо затворили круг, презентујемо шта смо дизајнирали, А/Б експерименте (од једноставних Naïve Bayes до динамичких) и имплементирали их да бисмо пратили праве и релевантне метрике и исходе, укључујући визуализацију и контролне табеле.

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД