Дигитално испуњење наруџбеница и ланац снабдевања (IBM Sterling Commerce)

У променљивим парадигмама у оквиру тренутне пословне климе, синтетичка трка за испоруком онога што је вашим клијентима потребно – када и где им је потребно – никада није била изазовнија.

У свету дигиталних потрошачких канала, било да се ради о продавцима на мало, ресторанима, угоститељској индустрији, компанијама робе широке потрошње или било који бизнис који се финансира кроз дигиталну интеракцију мора да инвестира не само у интерфејс - Трговински портал (како смо га некада звали) већ и у ''NextGen Fulfillment'' и софтверска решења за ланц снабдевања.

VRIZE је ексклузивно у партнерству са IBM Sterling Solution за своју понуду решења с обзиром на снагу и индустријски квалитет Sterling Solution система за управљање наруџбинама. Наша опрема за брзо постављање омогућава Sterling Commerce OMS имплементацију или надоградњу у било ком окружењу.

Може да управља комплексним системом и помаже у очувању континуитета пословања док се нагиње ка оптимизацији трошкова. IBM клијенти су смањили трошкове испоруке за 7-8% користећи наше апликације за испуњење и управљање наруџбинама.

Уз Sterling Order Management систем, можете пратити поруџбине од почетка до испоруке, управљати процесима и подацима током целог циклуса и имати увид у сваку поруџбину у реалном времену. Поред тога, тачни, ажурни прикази инвентара и доступни подаци помажу вам да боље реагујете и испуните потребе  купаца, смањујући финансијске последице изгубљених или непродуктивних залиха.

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД