САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

VRIZE preuzima Perfomatix, jačajući tržišno vođstvo u rešenjima sledeće generacije bez trenja.

VRIZE је данас најавио принову Perfomatix, провајдера услуга инжењеринга производа са нагласком на висококалибарном развоју AGILE софтверских производа. Ово партнерство ће побољшати дубину и ширину VRIZE -ових услуга инжењеринга производа и платформе и његову способност да својим клијентима пружи врхунска решења у пољу инжењеринга и рада са подацима.

Већ скоро десет година, Perfomatix пружа најсавременија решења заснована на технологији у области full-stack инжињеринга, развоја мобилних апликација, машинског учења IoT, UX/UI design, Cloud, DevOps и RPA организацијама у различитим индустријама.

Perfomatix са више од 100 запослених широм Индије, САД, Сингапура и Аустралије придружиће се VRIZE -у, унапређујући већ јаке вештине компаније у инжењеринг платформи, подацима и аналитици, решењима из области вештачке интелигенције и још много тога.

Maloy Roy – VRIZE – Извршни директор коментарише: „Утврдили смо да је Perfomatix природно прикладан за VRIZE, имајући у виду сличности у нашој култури, методама рада и изнад свега вредностима да наши запослени и наши клијенти буду испред свега осталог. Не само у разговорима, већ и у нашим свакодневним поступцима и одлукама…”

Harish Mohan – Perfomatix – главни извршни директор коментарише: „Аквизиција је добро у складу са дугорочним циљевима Perfomatix да постане компанија за инжењеринг производа светске класе која постиже хипер раст и пружа вредност свим заинтересованим странама. Узбуђени смо због могућности да нашим клијентима понудимо шири спектар услуга у области дигиталних података и података, а чланови нашег тима имају прилику да раде на заиста великим иницијативама дигиталне трансформације “

Ова аквизиција јача способност VRIZE -а да развија дигиталне производе и платформе у ширем обиму и са већом покривеношћу обима. Увек смо посвећени сталном напредовању купаца ка дигиталном свету без трења који се шири. Кроз конвергенцију развоја AGILE софтверских производа, почевши од софтверског плана и жичног оквира до имплементације, Perfomatix доноси VRIZE -у значајне међутехнолошке могућности.

VRIZE је са задовољством пожелео добродошлицу Perfomatix -у и његовом лидерском тиму.

О Perfomatix

Perfomatix је комплетна инжењерска компанија специјализована за развој AGILE производа. Тим је преферирани технолошки партнер за неколико глобалних организација у распону од покретања у раној фази до брендова вредних више милијарди долара за вршење контролисаних експеримената у машинском учењу, аналитици података, IOT, мобилним уређајима и Cloud.

Основан 2013. године, Perfomatix има понуде посебно дизајниране да задовоље потребе савремених предузећа која крећу на пут иновација и дигиталне трансформације. За више информација посетите www.perfomatix.com

О VRIZE

Основан 2020. године од стране страственог тима стручњака за дигитални инжењеринг, VRIZE је прерастао у компанију од више од 410 запослених. Тим је скуп искусних професионалаца који теже изванредним резултатима. Са мисијом да створи искуство дигиталног инжењеринга без трења за своје клијенте, компанија нуди низ услуга укључујући инжењеринг платформе, напредну аналитику и вештачку интелигенцију.

Тренутно, VRIZE има партнерства са клијентима широм САД, Канаде, Европе и Индије са оперативним центрима за испоруку у Даласу, Торонту, Бенгалуру (Бангалор) и Београду, а ускоро ће бити и више европских канцеларија.

За више информација о нашој организацији посетите www.vrize.com.

Посетите нас на друштвеним мрежама: LinkedIn

Контакт

Babuji Abraham, Chief Technology Officer

VRIZE Inc.

Email: babuji@vrize.com

Da biste saznali više, posetite einnews.

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД