Инжењеринг платформе

Наш приступ је ексцентричан по дизајну, "Fail Fast, Fail Big and Fail Often"

"Full-stack" и "Polyglot" инжењеринг нису новина, али коришћење вештина да разумемо и испоручимо тачне потребе наших клијената и будуће пребацивање подразумеваних услова је наш тајни састојак. Остатак су све добре ствари и уобичајени ''кривци'' Agile, Cloud-native, Data-Driven, Micro-services решења.

Ово нису решења за сутра – то су развојне услуге које се баве стварним проблемима са којима се предузећа суочавају данас. Ова „трења“ су од суштинског значаја за решавање како се наш дигитални свет развија:

50% нових интеграционих технологија које се процењују укључиће вештачку интелигенцију
Преко 65% развоја апликација је вођено развојем ''low-code'' апликација
Дигитални инжењери ће водити прилагођена искуства и могућности пословних апликација

Волимо да размотримо ове изазове са нашим клијентима и пронађемо најсавременија решења за проблеме – чак и када „ивица“ још увек није дефинисана. Наши инжењери раде са вама како би дефинисали очекиване резултате и осигурали да сваки ваш аспект инжењеринг платформе приближи тим циљевима.

Наша ''Engineering Service'' платформа је категоризована у три поткатегорије и обезбеђују комплетан спектар дигиталне трансформације која би вашој компанији могла бити потребна у складу са вашим потребама.

Наш приступ изградњи платформе

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД