Team focussed on creating a friction-less digital engineering world

О нама

Само тим са сном: Стварање света дигиталног инжењеринга ''без трења''.

VRIZE је започео као и сваки други стартап, са страственим тимом, касним вечерама са тестенином и мноштвом турбулентних сесија за мозгање - са нагласком на “турбулентних”. Кажу да путовање од хиљаду миља почиње првим кораком. Добили смо прву поруџбину у свету Ковида-а 2020. године, а за неколико кратких месеци, безброј шољица за кафу и једну досадну пандемију касније, VRIZE је израстао у тим професионалаца од 200 чланова који раде на промени света дигиталног инжењеринга.

Наш тим је вишеструка група стручњака у својим областима, који увек теже изванредним резултатима. Две вредности које покрећу целу нашу мисију су емпатија купаца и инжењерска изврсност. Са овим вредностима у сржи свега што радимо, може се решити сваки изазов купаца и остварити све аспирације.

Ми у VRIZE верујемо да је наш тим најбољи од најбољих. Са 100+ година искуства у предузећу у оквиру извршног тима, разумемо решења која су предузећу потребна да би успела. Ако сте спремни да створите искуство дигиталног инжењеринга „без трења“ за своје предузеће, наши стручњаци су спремни да вам помогну.

Менаџмент

Придружите се нашем тиму

Добијте потпуно нови начин управљања дигиталном трансформацијом. Набавите наменске развојне услуге за дигитални инжењеринг, аналитику, решења вештачке интелигенције и још много тога.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Партнери

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД