Аналитика природних наука

Наша анализа природних наука истиче иновативна решења за модерне медицинске изазове.

„Немогуће само значи да још нисмо пронашли решење.“

И у VRIZE-у, ми стално настојимо да пружимо боља решења за проблеме који се сматрају индустријским изазовима.

Предности аналитике природне науке манифестују се у значајним областима, као што су рано откривање рецепата и третмана, стратегија намере пацијента за постизање стварних резултата, и што је најважније, постизање оперативне изврсности за навигацију на интелектуалном путу усредсређености на пацијента. У VRIZE -у, наша амбиција је да подстакнемо растућу потребу за откривањем болести у њиховој почетној фази код пацијената ради бољег излечења кроз нашу понуду.

Ова будућа решења одражавају нашу визију „дигиталног света без фрикција“ рекреираног за сутрашњицу.

Страствено преузимамо ове изазове за наше клијенте како бисмо створили окружење без болести. Наши инжењери раде са вама како би дефинисали очекиване резултате и осигурали да вас сваки аспект инжењеринга платформе приближи тим циљевима.

Наша линија за анализу природне науке је категоризована у три система који пружају комплетан спектар дигиталних трансформација које ће вашој компанији бити потребне на вашем путу.

Аналитика производње
Управљање животним циклусом производа
Наука о подацима

Производ фокусиран на биологију и природне науке

Животни циклус је веома типичан, иако веома ригорозан. У складу са сваким кораком животног циклуса, постоји простор за податке који помажу у испоруци вредности. У области природних наука, ''Biovia'' је популарна водећа платформа која се користи за развој заснован на подацима.

Комбинација ова два резултата користи студије случаја како би било који тим за природне науке  довео до циља.

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД