Дигитално корисничко искуство и услуге трговаца

Без обзира на то да ли сте ''B2B'', усмерени директно ка потрошачу ''D2C'' или ''B2C'' који управља са више брендова, VRIZE вам може помоћи да управљате својом трансформацијом. Припремили смо трансформациони план и ставили га у једну целину.

Тако је, то је скуп најбољих апликација у класи и/или прилагођених верзија које користе снагу онога што је Opensource 4.0 испоручио на врхунцу Ковид ере.

Управљате вишеструким продајним каналима и брендовима и ширите се на нова тржишта, једноставно са једне платформе или је повежите са хетерогеним платформама.

Узели смо инспирацију од IBM-а да демистификује план дигиталног тржишта, Adobe-а да изгради најбољу имовину у класи за попуњавање појединачних блокова, Big Commerce-а за интеграције, Shopify Plus-а за брзину обављања и Sterling Commerce-а за остварење.

Научили смо то да не трошимо време да бисмо поново измислили точак, већ да узмемо најбоље што постоји и ставимо га у једну целину.

Нивои искуства

Трговачки нивои

лични маркетинг
Аутоматизација кампање
Персонализација у реалном времену
Маркетиншки софтвер
искуство клијента
""Центар за задовољство""
Дигитално искуство
увид у клијента
Анализа корисничког искуства
Маркетиншке информације
Софтвер за увид у купце

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД