Дигиталне тржишне платформе (Bespoke или COTS – Magento, алати за трговање)

Будућност трговине је већ на хипер-аутопуту. Неискоришћена прилика за покретаче иновативних идеја, пионире са капиталом или стратешки оријентисане трговце који раде убрзаним темпом и остају испред криве.

Баш као што је пре десет година Datacenter био обавезан да се поседује сада је постао знак да је пожељно немати га. Поседовање свих компоненти корисничког искуства у дигиталној трговини је концепт прошлости. Сложеност искуства, обећана испорука, оптимизовање залиха, складиштење и процене захтевају децентрализовану продају и испуњење.

Овај врх дигиталног тржишта и паметних платформи је управо оно што VRIZE нуди. Помажемо клијентима да имплементирају стратегије које повећавају приход кроз учешће у алтернативним каналима, како на дигиталним тржиштима тако и ван њих, изградњом дигиталних тржишта како би се откључала вредност за више добављача.

VRIZE се удружио са више провајдера решења, као што су Adobe Magento и Commerce tools, да би претворио празан простор брзог инжењеринга дигиталног тржишта из идеје у живот.

Наше најновије размишљање

Развијте своје пословање

Да ли сте спремни да изградите посао својих снова? Нека вам наша техничка стручност и извођење покажу најбољи пут напред.

ПОЧНИТЕ САД